Noodsituatie: Nieuwe Actie met MEGA Kortingen !!!!

IK GA MIJN SCHILDERWERKEN ZO ONGEVEER WEG GEVEN !!!!

Maar………..waarom??? Dat doe je toch niet zomaar!!!

Nee, natuurlijk niet!

Maar toch, ik wel…….en wel hierom:

Enerzijds ben ik vanwege praktische redenen gedwongen om op te ruimen. En anderzijds breekt er een nieuwe fase in mijn leven aan. Ik wil een periode afsluiten! En ik heb zoveel nog staan van de afgelopen decennia….

EN ik vind het leuk als anderen hiervan kunnen mee profiteren.

MAAR NIET ALLEEN JIJ.

Want alle winst gaat nu naar een nieuw project dat we in januari 2019 gestart zijn. We zijn toen jongeren in Zambia financieel gaan ondersteunen zodat ze toch het onderwijs kunnen volgen waar ze recht op hebben. Dit zijn jongeren (meest meisjes) die niet naar school kunnen vanwege niet draagkrachtige ouders of familie.

DUS: het mes snijdt mooi van diverse kanten. Samen blij!!

Kijk voor de MEGA-kortingen. De meeste werken kosten nog maar 10-25% van de oorspronkelijke waarde. (ja, je leest het goed: 75-90% korting)

En er zijn ook oude werken die ik ga weggeven, maar daarvoor moet je naar mijn atelier komen in Lommel, want die staan niet op mijn website.

Bel me voor een afspraak: 0032-468.42.47.09 of 0031-6.54.90.43.50

Terug naar homepage

Comments are closed.